Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe modelaankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop.

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • Nieuwe modellen Connexxion - EBS - Qbuzz - De Lijn en meer
  • Reserveer nu alvast en voorkom een op = op!
  • Zomeraanbieding maand Augustus
  • CXX ZWN & WN met extra korting!
Aanbieding tot::
Aanbieding nog:

Sluiten

Wie zijn wij -Impressum -

Impressum

Modelbus.nl
Koninginneweg 6
2225 HK 2225 HK KATWIJK
Nederland

Telefoon: 0031 (0)6-13213794    0031 (0)71 8886188

E-mailadres: info@modelbus.nl

KvK nummer 28113513

B T W. nummer NL 0454.35.674.B.01

https://www.modelbus.nl

International Payment: IBAN: NL59 RABO 0167954687 BIC/CIF: RABONL2U

Copyright regels:

Content, het uiterlijk, graphics en de navigatie van deze site zijn beschermd door het auteursrecht. Alle rechten voorbehouden. Het kopiëren of reproduceren (inclusief het afdrukken op papier) van de gehele website of delen van deze site mogen alleen na uitdrukkelijke toestemming van Dimako Trading. Daartoe gelieve u ons te contacteren.

Elk ander gebruik van de materialen of informatie op deze website, met inbegrip van de wijziging en publicatie voor enig ander dan het bovengenoemde doel is verboden, tenzij er een schriftelijke toestemming van Dimako Trading h/o Modelbus.nl

Wij controleren en toetsen de informatie op deze website regelmatig om deze naar de laatste stand bij te werken. Ondanks alle zorg, kunnen gegevens zijn veranderd.

Disculpatie:

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid of garantie voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie te accepteren. Hetzelfde geldt voor alle andere door hyperlink genoemde websites.

Links.

De aangeboden links naar inhoud van derden zijn zorgvuldig geselecteerd. Een verantwoordelijkheid voor de door derden geplaatste inhoud van de door middel van links aangeboden websites kan echter niet worden overgenomen. Wij exonereren ons uitdrukkelijk van de inhoud van de gelinkte pagina's. Mocht u zich ervan bewust zijn dat een op deze pagina's aangeboden link naar een pagina met illegale inhoud verwijst, stuur dan onmiddellijk een e-mail naar info@modelbus.nl, zodat de link in kwestie kan worden verwijderd.

Informatie voor elektronische communicatie:

Datatransmissie via het internet brengt risico's met zich mee. Wij willen u erop wijzen dat de berichten die u ons via het formulier en e-mails stuurt, met of zonder tussenkomst van derden verloren kunnen gaan, gewijzigd of vervalst kunnen worden. Stuur daarom geen vertrouwelijke informatie per formulier/e-mail. Wij hebben een SSL beveiliging op de website, maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventueel verloren van van, of misbruik met de door u gestuurde informatie.

Online geschillenbeslechting:

De EU Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting (OS platform) met online handelaars. Het OS platform is bedoeld voor de buitengerechtelijke beslechting van geschillen over contractuele verplichtingen die voortvloeien uit online verkoopovereenkomsten. Dit OS platform is te bereiken via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

© Copyright 2018 e.V. Dimako Trading h/o modelbus. nl

Alle hier gepubliceerde teksten, afbeeldingen, audiobestanden en andere gegevens, met uitzondering van verschillend gemarkeerde artikelen, zijn auteursrechtelijk beschermd. Elke reproductie of reproductie van het geheel of van onderdelen, ongeacht het medium, is verboden, tenzij dit schriftelijk is goedgekeurd door Dimako Trading te Katwijk. De Modelbus.nl typografie  en het Modelbus.nl-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Dimako Trading. Modelbus.nl is als merk geregistreerd onder nummer: 0963955 inzage bij het Merkenregister hier

Veilig winkelen op het web, de consumentbond heeft een een webpagina. Kijk hier

Webwinkels Dimako Trading

Onder de in de KvK ingeschreven Handlesnaam Dimako Trading zijn actief: www.modelbus.nl en www.veldbaanshop.nl

Contact

U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 071-8886188 incl. antwoordservice, via Whatsapp of mobiel: 06-13213794. Bereikbaar alleen tussen 09.00 en 17.00. Daarna bericht inspreken

Ons e-mailadres: sales@modelbus.nl Via het contactformulier kan hier

Impressum:

Dimako Trading h/o Modelbus.nl | Koninginneweg 6 | 2225 HK  KATWIJK  | KvK: 28113513 | BTW: NL 0454.35.674.B.01

Wij hebben geen winkel en showroom, uitsluitend postorder.

Bezoek ons op afspraak zaterdag van 10.00 - 12.00 en of de beurzen.

kaart

logo200

Laatst bekeken