Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Veilig betalen

Veilig betalen bij Modelbus.nl

Multisafepay

Uw online betaling aan Veldbaanshop.nl verloopt via MultiSafepay.

U kunt kiezen uit iDeal, Paypal, Sofort banking, Bancontact, één van de beschikbare credit cards (Mastercard en Maestro. Overboeking kan via ons bankaccount.

Bij het afhalen van uw bestelling op de beurs kunt u contant betalen (ook met VVV bon). U kunt ook met PIN betalen.

pinnen

In de webshop kunt u betalen via:

Wij adviseren voor betalingen binnen Nederland te betalen via Ideal:

ideal

Betaal met iDeal Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U  kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling,
  • de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

iDEAL-transacties tonen voortaan webshopnaam

MultiSafepay heeft t een update gedaan voor uw iDEAL-transacties. Vanaf nu zal de naam van uw webshop gezien worden door de consument tijdens de betaalfase en op de bankafschriften.

Voorkomt verwarring:
Soms zijn klanten niet op de hoogte van het gebruik van een Payment Service Provider in de webwinkel. Voorheen zag u Stichting MultiSafepay B.V. staan tijdens het afrekenen. Het zien van een onbekende naam kon wel eens voor verwarring zorgen, door het eerst tonen van de naam van de webshop Modelbus.nl is dit verleden tijd. 

Wat ziet U als klantprecies?
Vanaf nu u ziet de naam van de webshop gevolgd door "by MultiSafepay"  op de betaalpagina en ook op het bankafschrift. 
Weer een stukje uitbreiding in onze service in kwaliteit en vertrouwen.

apple

Apple Pay is een digitale portemonnee voor betaalkaarten. Als betaalmethode, uitsluitend ontwikkeld voor Apple apparaten, 

Het betalingsproces, wanneer gebruik gemaakt wordt van Apple Pay, is bijzonder eenvoudig en snel. U selecteert simpelweg de juiste betaalmethode (uw Apple Wallet) en bevestigt vervolgens de transactie op het Apple apparaat. Onder geschikte Apple apparaten vallen o.a. iPhones, iPads, Apple Watches en MacBooks.

U autoriseert de transactie met de biometrische functies van het apparaat en selecteert vervolgens één van de kaarten in de Apple Wallet.

Wij bieden Apple Pay aan als één van uw betaalmethodes binnen het betaalproces. Wilt u gebruik maken van Apple Pay dan hoeft u alleen maar Apple Pay te selecteren en via Touch/Face ID zichzelf te identificeren, om vervolgens een selectie te maken uit de door hun opgeslagen betaalkaarten en de betaling is afgerond. Alle betaalinformatie is beveiligd door MultiSafepay.

Belfius

Belfius is een van d e grootste banken van België en mag uiteraard in onze shop niet ontbreken. 

kbc

KBC/CBC is een online betaalmethode voor twee van de grootste banken van België. KBC/CBC is oorspronkelijk begonnen in 1998, als resultaat van een fusie van de Kredietbank, de CERA bank en een Belgische verzekeraar. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij deze velige en gegarandeerde betaalmethode in onze webwinkel geïntegreerd.

ing7xbzD2cXGv9BH

Voor onze Belgische klantenhebben wij ING-Home Paytoegevoegd. Klanten die kiezen voor ING Home'Pay in de webshop worden direct geleidt naar een beveiligde bankomgeving waarna veilig kan worden afrgerekend in een vertrouwde online omgeving.

paypal

Met PayPal kunt u direct op een veilige manier elektronisch uw betaling voldoen. Dit kan via uw creditcard maar ook via uw betaalrekening. Tijdens het orderproces kies uwvoor de betaalmethode ‘PayPal’. Er opent zich een scherm waarbij u met uw PayPal-account de betaling kunt voldoen. Wanneer u nog geen PayPal-account heeft kun u deze op een eenvoudige manier aanmaken. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen 4% van het aankoopbedrag. Voor meer informatie kun u ook terecht op de website van Paypal. Voor betalingen in Nederland raden wij betalen met Paypal af gelet op de hoge kosten die u moet betalen. Wij adviseren u te betalen via Ideal!

mister-cash

Woont u in België of heeft u  de beschikking hebt over een Belgische bankrekening kunt u gebruik maken van de betaalmogelijkheid:  MisterCash. Op deze manier kunt je op een veilige manier uw betaling voldoen. De kosten voor het gebruik van Mister Cash bedragen 1,8% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via MisterCash is Multisafepay

 sofort

Online shoppen bij Veldbaanshop.nl is ook mogelijk voor Europese klanten. Met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De kosten voor het gebruik van Sofort Banking bedragen 1% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via Sofort Banking is Multisafepay.

 mastercardmaestro

 Wilt u betalen met een creditcard? Met de volgende de creditcards is dat ook mogelijk. Dit kan met creditcards van: MasterCard en Maestro. De extra kosten voor het betalen met een creditcard zijn voor MasterCart  2%. Voor Maestro bedragen de kosten 1,75%. Multisafepay maakt van betalingen per creditkaart een screening.

rqabobank

Vooraf overmaken

U kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit kunt u doen via telebankieren, telefoon of via een overschrijvingsformulier. Bij het betalingskenmerk dient uw ordernummer te vermelden welke u kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op ons rekeningnummer. Dit staat aangegeven op de bevestiging die u van ons ontvangt. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen duurt voordat de betaling op onze rekening staat bijgeschreven. De levering van je bestelling kan hierdoor met 2 à 3 dagen vertraagd zijn. 

Op de beurs en afhalen op ons kantooradres kan worden betaald.

betaal-na-ontvangst

Hoe kan ik achteraf betalen met MultiFactor (onderdeel van Multisafepay)

Eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Na het selecteren van de betaalmethode Betaal na Ontvangst, vult u uw persoonlijke gegevens in en kunt u de bestelling afronden. De webwinkel verstuurt de bestelling en u ontvangt een overzicht van de betaalgegevens. U heeft 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Wanneer, of op welke wijze u gaat betalen, kunt u zelf kiezen.

Het minimale orderbedrag per transactie is € 15,00 met een maximum van € 300,00 

Wilt u gebruik maken van Betaling na ontvangst, lees dan eerst de voorwaarden aandachtig door. Voorwaarden vindt u hier.

Kiest u voor de optie betalen na ontvangst dan worden extra kosten inrekening gebracht.

Betalen in termijnen

Om uw checkout compleet te maken, hebben wij nu een Betaal in Termijnen optie toegevoegd. Zo biedt u een BNPL-methode aan voor ieder type product. 

De minimale order is € 90,00 met een max. van € 600,00 per transactie.

Er geldt een opslag van 3% en een fee van € 1,50 per transactie.

Bij eventuele problemen met het achteraf betalen:

Telefoonnummer: 020 8500 533
E-mail: support@multifactor.nl

comodo

Veilig winkelen en betalen via SSL-verbingen, wel zo prettig!
Bij het inloggen en bij het plaatsen van een bestelling komt u in een beveiligde omgeving terecht (via een SSL-verbinding met Multisafepay). Dit kunt u controleren in het webadresbalk van uw browser; hier staat dan aan het begin van het webadres ‘https://’ in plaats van het gebruikelijke ‘http://’. De beveiligde omgeving geeft u de zekerheid dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan bekijken. Modelbus.nl heeft zowel een beveiligde webwinkel als betalingsomgeving met HTTPS.

pci-200

Payment Card Industry Data Security Standard. PCI DSS is een internationale beveiligingsstandaard en is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van creditcardmaatschappijen, dat de richtlijnen voor het veilig bewaren van kaart- en transactiegegevens opstelt.

Contact

U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 071-8886188 incl. antwoordservice, via Whatsapp of mobiel: 06-13213794. Bereikbaar alleen tussen 09.00 en 17.00. Daarna bericht inspreken

Impressum:

Dimako Trading h/o Veldbaanshop.nl | Koninginneweg 6 | 2225 HK  KATWIJK  | KvK: 28113513 | BTW: NL001169297B27

Wij hebben geen winkel en showroom, uitsluitend postorder.

Bezoek ons op afspraak zaterdag van 10.00 - 12.00 en of de beurzen.

Laatst bekeken
chatImage
Whatsapp chatservice Modelbus.nl
Simon
van Klantenservice Modelbus.nl
Simon
Welkom bij Modelbus.nl! Wij geven u graag persoonlijk advies en horen graag van u!
Welkom in onze winkel! Buiten onze openingsuren kan het iets langer duren voor we uw vraag beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon