Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
 • In verband met Covid-19 geen beursdeelname
 • Meer info zie Beursagenda
 • Lorem ipsum dolor sit amet
Het duurt nog:
Het duurt nog

Sluiten

Veilig betalen

Veilig betalen bij Modelbus.nl

Multisafepay

Uw online betaling aan Modelbus.nl verloopt via MultiSafepay.

U kunt kiezen uit iDeal, Ideal Qcode, in3, ApplePay, Klarna (Achterafbetalen), Paypal, Giripay, Sofort banking, Bancontact, Belfius, KBC, ING, ING Homepay, één van de beschikbare credit cards (Mastercard en Maestro. Overboeking kan via ons bankaccount.

Bij het afhalen van uw bestelling op de beurs kunt u contant betalen (ook met VVV bon). U kunt niet met PIN betalen.

In de webshop kunt u betalen via:

ideal-qr-betalingen-modelbus

Wij adviseren voor betalingen binnen Nederland te betalen via Ideal

Betaal met iDeal.  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U  kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling,
 • de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Bestellingen met betaalwijze IDEAL worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

iDEAL-transacties tonen voortaan webshopnaam

MultiSafepay heeft een update gedaan voor uw iDEAL-transacties. Vanaf nu zal de naam van uw webshop gezien worden door de consument tijdens de betaalfase en op de bankafschriften.

Voorkomt verwarring:
Soms zijn klanten niet op de hoogte van het gebruik van een Payment Service Provider in de webwinkel. Voorheen zag u Stichting MultiSafepay B.V. staan tijdens het afrekenen. Het zien van een onbekende naam kon wel eens voor verwarring zorgen, door het eerst tonen van de naam van de webshop Modelbus.nl is dit verleden tijd. 

Wat ziet U als klantprecies?
Vanaf nu u ziet de naam van de webshop gevolgd door "by MultiSafepay"  op de betaalpagina en ook op het bankafschrift. 
Weer een stukje uitbreiding in onze service in kwaliteit en vertrouwen.

IN3-BLUE-RGB

IN3 - IN 3 KEER BETALEN MET 0% RENTE  (vanaf week 15)

Betaal je de aankoop liever niet in één keer? Modelbus.nl biedt de mogelijkheid om gebruik van in3: de enige betaalmethode voor gespreid betalen met 0% rente en geen BKR-vermelding. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole.

HOE WERKT HET?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen.
Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk! Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

 1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
 2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Let op: Deze betaalmogelijkheid weerkt alleen bij een totaalbestelling in 1 keer. Dus niet bij: Toevoegen lopende bestelling, Betalen bij uitlevering door fabrikant.

Zie ook de website van In3

Let op: In3 is alleen beschikbaar binnen onze webshop (niet beschikbaar voor aankopen op een beurslocatie!) en alleen voor klanten woonachtig in Nederland.

Deze betaaloptie kan tijdens het afrekenen alleen geselecteerd worden wanneer het bezorgadres gelijk is aan het factuuradres.Wordt er gekozen voor een ander bezorgadres of voor afhalen in de winkel, dan is In3 als betaaloptie niet zichtbaar. Eventuele incassokosten bij achterwege blijven van de betaling zijn voor rekening van de klant.

apple

Apple Pay is een digitale portemonnee voor betaalkaarten. Als betaalmethode, uitsluitend ontwikkeld voor Apple apparaten, 

Het betalingsproces, wanneer gebruik gemaakt wordt van Apple Pay, is bijzonder eenvoudig en snel. U selecteert simpelweg de juiste betaalmethode (uw Apple Wallet) en bevestigt vervolgens de transactie op het Apple apparaat. Onder geschikte Apple apparaten vallen o.a. iPhones, iPads, Apple Watches en MacBooks.

U autoriseert de transactie met de biometrische functies van het apparaat en selecteert vervolgens één van de kaarten in de Apple Wallet.

Wij bieden Apple Pay aan als één van uw betaalmethodes binnen het betaalproces. Wilt u gebruik maken van Apple Pay dan hoeft u alleen maar Apple Pay te selecteren en via Touch/Face ID zichzelf te identificeren, om vervolgens een selectie te maken uit de door hun opgeslagen betaalkaarten en de betaling is afgerond. Alle betaalinformatie is beveiligd door MultiSafepay.

Belfius

kbc

KBC/CBC is een online betaalmethode voor twee van de grootste banken van België. KBC/CBC is oorspronkelijk begonnen in 1998, als resultaat van een fusie van de Kredietbank, de CERA bank en een Belgische verzekeraar. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij deze velige en gegarandeerde betaalmethode in onze webwinkel geintegreerd.

ing7xbzD2cXGv9BH

Voor onze Belgische klantenhebben wij ING-Home Paytoegevoegd. Klanten die kiezen voor ING Home'Pay in de webshop worden direct geleidt naar een beveiligde bankomgeving waarna veilig kan worden afrgerekend in een vertrouwde online omgeving.

 paypal

Met PayPal kunt u direct op een veilige manier elektronisch uw betaling voldoen. Dit kan via uw creditcard maar ook via uw betaalrekening. Tijdens het orderproces kiest u voor de betaalmethode ‘PayPal’. Er opent zich een scherm waarbij u met uw PayPal-account de betaling kunt voldoen. Wanneer u nog geen PayPal-account heeft kun u deze op een eenvoudige manier aanmaken. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen 4% van het aankoopbedrag. Voor meer informatie kun u ook terecht op de website van Paypal. Voor betalingen in Nederland raden wij betalen met Paypal af gelet op de hoge kosten die u moet betalen. Wij adviseren u te betalen via Ideal!

multifactorbxZHlLX3E2hGg

Hoe kan ik achteraf betalen met MultiFactor

Eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Na het selecteren van de betaalmethode Betaal na Ontvangst, vult u uw persoonlijke gegevens in en kunt u de bestelling afronden. De webwinkel verstuurt de bestelling en u ontvangt een overzicht van de betaalgegevens. U heeft 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Wanneer, of op welke wijze u gaat betalen, kunt u zelf kiezen.

Wilt u gebruik maken van Betaling na ontvangst, lees dan eerst de voorwaarden aandachtig door. Voorwaarden vindt u hier.

Kiest u voor de optie betalen na ontvangst dan worden extra kosten inrekening gebracht.

Er geldt een opslag van 3% en een fee van € 1,50

Bij eventuele problemen met het achteraf betalen:

Telefoonnummer: 020 8500 533 
E-mail: support@multifactor.nl

mister-cash

Woont u in België of heeft u  de beschikking hebt over een Belgische bankrekening kunt u gebruik maken van de betaalmogelijkheid:  MisterCash. Op deze manier kunt je op een veilige manier uw betaling voldoen. De kosten voor het gebruik van Mister Cash bedragen 1,8% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via MisterCash is Multisafepay

sofort-1-2

Online shoppen bij Modelbus.nl is ook mogelijk voor Europese klanten. Met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De kosten voor het gebruik van Sofort Banking bedragen 1% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via Sofort Banking is Multisafepay.

creditcard

Wilt u betalen met een creditcard? Met de volgende de creditcards is dat ook mogelijk. Dit kan met creditcards van: MasterCard en Maestro. De extra kosten voor het betalen met een creditcard zijn voor MasterCart 2%. Voor Maestro bedragen de kosten 1,75%. Multisafepay maakt van betalingen per creditkaart een screening.

Vooraf overmaken

U kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit kunt u doen via telebankieren, telefoon of via een overschrijvingsformulier. Bij het betalingskenmerk dient uw ordernummer te vermelden welke u kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op ons rekeningnummer. Dit staat aangegeven op de bevestiging die u van ons ontvangt. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen duurt voordat de betaling op onze rekening staat bijgeschreven. De levering van je bestelling kan hierdoor met 2 à 3 dagen vertraagd zijn. 

pinnen

Op de beurs en afhalen op ons kantooradres kan worden betaald via PIN.

comodo

Veilig winkelen en betalen via SSL-verbingen, wel zo prettig!
Bij het inloggen en bij het plaatsen van een bestelling komt u in een beveiligde omgeving terecht (via een SSL-verbinding met Multisafepay). Dit kunt u controleren in het webadresbalk van uw browser; hier staat dan aan het begin van het webadres ‘https://’ in plaats van het gebruikelijke ‘http://’. De beveiligde omgeving geeft u de zekerheid dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan bekijken. Modelbus.nl heeft zowel een beveiligde webwinkel als betalingsomgeving met HTTPS.

pci-200

Payment Card Industry Data Security Standard. PCI DSS is een internationale beveiligingsstandaard en is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van creditcardmaatschappijen, dat de richtlijnen voor het veilig bewaren van kaart- en transactiegegevens opstelt.

Contact

U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 071-8886188 incl. antwoordservice, via Whatsapp of mobiel: 06-13213794. Bereikbaar alleen tussen 09.00 en 17.00. Daarna bericht inspreken

Ons e-mailadres: sales@modelbus.nl Via het contactformulier kan hier

Impressum:

Dimako Trading h/o Modelbus.nl | Koninginneweg 6 | 2225 HK  KATWIJK  | KvK: 28113513 | BTW: NL001169297B27

Wij hebben geen winkel en showroom, uitsluitend postorder.

Bezoek ons op afspraak zaterdag van 10.00 - 12.00 en of de beurzen.

logo200

Laatst bekeken