Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.

Onze missie

Simon Kooij over Modelbus.nl 'het hoe en waarom'

Welkom bij dit artikel waarin we dieper ingaan op Simon Kooij, de eigenaar en oprichter van Modelbus.nl. Als een toonaangevende webshop voor modelbussen, heeft Simon een indrukwekkende reis afgelegd om zijn bedrijf te laten groeien en te bloeien.

Simon Kooij is een gepassioneerde verzamelaar van modelbussen sinds zijn jeugd. Zijn liefde voor deze miniatuurvoertuigen begon al op jonge leeftijd en groeide uit tot een ware passie. Na jarenlang actief te zijn geweest in de hobbygemeenschap, merkte Simon dat er weinig mogelijkheden waren om hoogwaardige en unieke modelbussen aan te schaffen.

Dit inspireerde hem om in 2007 Modelbus.nl op te richten. Met als doelstelling het bieden van een breed scala aan kwalitatieve modelbussen voor enthousiaste verzamelaars overal ter wereld. Het begon allemaal als een bescheiden webshop met een klein assortiment, maar door Simons vastberadenheid en ondernemersgeest is het bedrijf snel gegroeid.

Een belangrijk aspect dat heeft bijgedragen aan het succes van Modelbus.nl, is Simons focus op klanttevredenheid. Hij begrijpt dat verzamelaars vaak zeer specifieke wensen hebben en streeft ernaar om aan deze verwachtingen te voldoen. Door een breed scala aan merken, schalen en modellen aan te bieden, zorgt hij ervoor dat er voor elke verzamelaar iets te vinden is.

Daarnaast hecht Simon veel waarde aan de kwaliteit van de producten die hij verkoopt. Hij werkt nauw samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat elk modelbusje dat bij Modelbus.nl wordt aangeschaft, voldoet aan hoge standaarden. Dit heeft geleid tot een uitstekende reputatie in de industrie en heeft bijgedragen aan het groeiende klantenbestand van het bedrijf.

Een ander aspect dat Simon onderscheidt als eigenaar van Modelbus.nl is zijn vermogen om trends in de markt te herkennen. Hij volgt de ontwikkelingen in de modellenwereld op de voet en zorgt ervoor dat zijn assortiment up-to-date blijft met nieuwe releases en limited editions. Dit stelt verzamelaars in staat om hun collectie uit te breiden met de nieuwste en meest gewilde modellen.

Simon Kooij gelooft ook sterk in transparantie en betrouwbaarheid als het gaat om zakendoen. Hij zorgt ervoor dat alle informatie over zijn producten duidelijk wordt vermeld op de website van Modelbus.nl, inclusief details over schaal, materiaal en eventuele beperkingen van het model. Dit geeft klanten het vertrouwen dat ze weten wat ze kunnen verwachten bij aankoop.

Als we kijken naar de toekomst van Modelbus.nl, blijft Simon Kooij zich richten op groei en innovatie. Hij is voortdurend bezig met het uitbreiden van het assortiment en het verkennen van nieuwe mogelijkheden om zijn klanten tevreden te stellen. Van gepersonaliseerde modellen tot exclusieve samenwerkingen, Simon streeft ernaar om altijd een stapje extra te zetten.

Kortom, Simon Kooij is een gedreven ondernemer en verzamelaar die met zijn bedrijf Modelbus.nl een belangrijke rol speelt in de wereld van modelbussen. Met zijn focus op kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie heeft hij een solide basis gelegd voor succes. Of je nu zelf een fervent verzamelaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in dit fascinerende hobbygebied, Modelbus.nl is zeker een website die je moet bezoeken!

Laatst bekeken
chatImage
Whatsapp chatservice Modelbus.nl
Simon
van Klantenservice Modelbus.nl
Simon
Welkom bij Modelbus.nl! Wij geven u graag persoonlijk advies en horen graag van u!
Welkom in onze winkel! Buiten onze openingsuren kan het iets langer duren voor we uw vraag beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon