Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • Uitleveringen Artitec Streekbus MB200
  • planning in PDF
  • Lorem ipsum dolor sit amet
Het duurt nog:
Het duurt nog

Sluiten

Disclaimer

logo200

Disclaimer Modelbus.nl

Leeftijd bepalingen

Al onze producten zijn niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Door onze producten te bestellen verklaart u, dat u zult voorkomen dat kinderen onder deze leeftijd onze producten hanteren.

Product prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Modelbus.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen van haar producten zonder enige waarschuwing vooraf, te wijzigen.

Algemeen

Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. Gebruik van deze website De informatie op deze website is bedoeld als ondersteuning van de verkoop in de webwinkel.

De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Besluiten gebaseerd op deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico.

Privacy

Modelbus.nl zal geen enkele informatie welke zij ontvangt van klanten doorverkopen of op enig andere manier vervreemden aan derden.

Contact

U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 071-8886188 incl. antwoordservice, via Whatsapp of mobiel: 06-13213794. Bereikbaar alleen tussen 09.00 en 17.00. Daarna bericht inspreken

Ons e-mailadres: sales@modelbus.nl Via het contactformulier kan hier

Impressum:

Dimako Trading h/o Modelbus.nl | Koninginneweg 6 | 2225 HK  KATWIJK  | KvK: 28113513 | BTW: NL001169297B27

Wij hebben geen winkel en showroom, uitsluitend postorder.

Bezoek ons op afspraak zaterdag van 10.00 - 12.00 en of de beurzen.

 

Laatst bekeken