Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe modelaankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop.

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • Nieuwe modellen Connexxion - EBS - Qbuzz - De Lijn en meer
  • Reserveer nu alvast en voorkom een op = op!
  • Zomeraanbieding maand Augustus
  • CXX ZWN & WN met extra korting!
Aanbieding tot::
Aanbieding nog:

Sluiten

Betalen hoe - via wie

Betalen bij Modelbus.nl

Multisafepay

Uw online betaling aan Modelbus.nl verloopt via MultiSafepay.

U kunt kiezen uit iDeal, Paypal, Sofort banking, Bancontact, één van de beschikbare credit cards (Mastercard en Maestro. Overboeking kan via ons bankaccount.

Bij het afhalen van uw bestelling op de beurs kunt u contant betalen (ook met VVV bon). U kunt niet met PIN betalen.

In de webshop kunt u betalen via:

Wij adviseren voor betalingen binnen Nederland te betalen via Ideal:

Ideal

Betaal met iDeal Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u dus altijd gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U  kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling,
  • de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

iDEAL-transacties tonen voortaan webshopnaam

MultiSafepay heeft t een update gedaan voor uw iDEAL-transacties. Vanaf nu zal de naam van uw webshop gezien worden door de consument tijdens de betaalfase en op de bankafschriften.

Voorkomt verwarring:
Soms zijn klanten niet op de hoogte van het gebruik van een Payment Service Provider in de webwinkel. Voorheen zag u Stichting MultiSafepay B.V. staan tijdens het afrekenen. Het zien van een onbekende naam kon wel eens voor verwarring zorgen, door het eerst tonen van de naam van de webshop Modelbus.nl is dit verleden tijd. 

Wat ziet U als klantprecies?
Vanaf nu u ziet de naam van de webshop gevolgd door "by MultiSafepay"  op de betaalpagina en ook op het bankafschrift. 
Weer een stukje uitbreiding in onze service in kwaliteit en vertrouwen.

 paypal

Met PayPal kunt u direct op een veilige manier elektronisch uw betaling voldoen. Dit kan via uw creditcard maar ook via uw betaalrekening. Tijdens het orderproces kiest u voor de betaalmethode ‘PayPal’. Er opent zich een scherm waarbij u met uw PayPal-account de betaling kunt voldoen. Wanneer u nog geen PayPal-account heeft kun u deze op een eenvoudige manier aanmaken. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen 4% van het aankoopbedrag. Voor meer informatie kun u ook terecht op de website van Paypal. Voor betalingen in Nederland raden wij betalen met Paypal af gelet op de hoge kosten die u moet betalen. Wij adviseren u te betalen via Ideal!

mister-cash

Woont u in België of heeft u  de beschikking hebt over een Belgische bankrekening kunt u gebruik maken van de betaalmogelijkheid:  MisterCash. Op deze manier kunt je op een veilige manier uw betaling voldoen. De kosten voor het gebruik van Mister Cash bedragen 1,8% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via MisterCash is Multisafepay

sofort-1-2

Online shoppen bij Modelbus.nl is ook mogelijk voor Europese klanten. Met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De kosten voor het gebruik van Sofort Banking bedragen 1% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via Sofort Banking is Multisafepay.

creditcard

Wilt u betalen met een creditcard? Met de volgende de creditcards is dat ook mogelijk. Dit kan met creditcards van: MasterCard en Maestro. De extra kosten voor het betalen met een creditcard zijn voor MasterCart 2%. Voor Maestro bedragen de kosten 1,75%. Multisafepay maakt van betalingen per creditkaart een screening.

Vooraf overmaken

U kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit kunt u doen via telebankieren, telefoon of via een overschrijvingsformulier. Bij het betalingskenmerk dient uw ordernummer te vermelden welke u kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op ons rekeningnummer. Dit staat aangegeven op de bevestiging die u van ons ontvangt. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen duurt voordat de betaling op onze rekening staat bijgeschreven. De levering van je bestelling kan hierdoor met 2 à 3 dagen vertraagd zijn. 

pinnen

Op de beurs en afhalen op ons kantooradres kan worden betaald via PIN.

comodo

Veilig winkelen en betalen via SSL-verbingen, wel zo prettig!
Bij het inloggen en bij het plaatsen van een bestelling komt u in een beveiligde omgeving terecht (via een SSL-verbinding met Multisafepay). Dit kunt u controleren in het webadresbalk van uw browser; hier staat dan aan het begin van het webadres ‘https://’ in plaats van het gebruikelijke ‘http://’. De beveiligde omgeving geeft u de zekerheid dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan bekijken. Modelbus.nl heeft zowel een beveiligde webwinkel als betalingsomgeving met HTTPS.

pci-200

Payment Card Industry Data Security Standard. PCI DSS is een internationale beveiligingsstandaard en is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van creditcardmaatschappijen, dat de richtlijnen voor het veilig bewaren van kaart- en transactiegegevens opstelt.

Contact

U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 071-8886188 incl. antwoordservice, via Whatsapp of mobiel: 06-13213794. Bereikbaar alleen tussen 09.00 en 17.00. Daarna bericht inspreken

Ons e-mailadres: sales@modelbus.nl Via het contactformulier kan hier

Impressum:

Dimako Trading h/o Modelbus.nl | Koninginneweg 6 | 2225 HK  KATWIJK  | KvK: 28113513 | BTW: NL 0454.35.674.B.01

Wij hebben geen winkel en showroom, uitsluitend postorder.

Bezoek ons op afspraak zaterdag van 10.00 - 12.00 en of de beurzen.

logo200

Laatst bekeken