Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • Nieuwe modellen Connexxion - EBS - Qbuzz - De Lijn en meer
  • Reserveer nu alvast en voorkom een op = op!
  • Facebook aanbieding
  • 15-12-2019 tussen 10:00 - 23:00
Het duurt nog:
Aanbieding nog:

Sluiten

Filter schließen
Filtern nach:
Nieuwsbrief abonneren
Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Rail & Road Event 2019

Rail & Road Event 2019

Er zijn 4 specials gemaakt voor de verzamelaar. Een Arriva-model Achterhoek door HollandOto . Van HB Model exclusief: een MB 200 van de VSL in schaal 1:43 en 1:87, alsmede een Leyland Verheul. Bestellen via deze link

Uit het bericht van de MGV op hun site.

Na een zeer geslaagd Multi Event 2018 kunnen wij nu mededelen dat het Multi Event een opvolging krijgt in Blerick (Venlo).

De naam veranderd van Multi Event naar Rail & Road Event, deze dekt naar onze bescheiden mening de lading beter van wat ons event te bieden heeft.

25 en 26 mei 2019 10.00 - 17.00 uur

Het event zal plaats vinden aan de Marconistraat in Blerick en er zullen verkoopstands, modelbanen, museum bussen-, en treinen te zien zijn. Ook is worden er speciale rondleidingen verzorgt bij de museum loods, dependance van het spoorweg museum.

Voor de allerkleinsten zijn er ook leuke activiteiten. Tijdens uw bezoek kunt u alle indrukken verwerken in onze restauratie die ook dit jaar met plezier u voorzien van een hapje en drankje. We zetten speciale en gratis pendelbussen in van station Blerick naar het evenementen terrein.

Gelieve de cijferreeks in het hierna volgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennisgenomen van de regels m.b.t. gegevensbescherming

contactformulier-modelbus

Bereikbaar ma.-vr. 09:00 - 17:00
071 8886188