Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Meer info zie Beursagenda
 • Lorem ipsum dolor sit amet
 • 19 & 23 oktober 2020

Sluiten

Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall

Versandkostenfrei
test
Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall
99,99 € *

inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

Versandkostenfreie Lieferung!

Sofort versandfertig, Lieferzeit ca. 1-3 Werktage

99,99 € * Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall
 • STRA01000
 • 4037748010004

Warum sollten Sie Modelbus.nl wählen?

 • Seit 2007 der spezielle Webshop für Modellbusse
 • Mindestens Rabatt 10% auf den E.V.P.
 • Aufsteigend Loyal Customer Discount
 • Präsentiert auf dem NAMAC und der Modelspoorbeurs
 • Modelbus.nl Exklusiv Serien OV-Nederland
 • SSL-Verbindung zur sicheren Datenübertragung
 • Abholmöglichkeit im Büro und auf der Messe.
 • Halten uns 100% an die ACM- und AVG-Regeln
Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall De hoogwaardige trams zijn voorzien van... mehr
Produktinformationen "Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall"

Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall

De hoogwaardige trams zijn voorzien van veel details. Binnenkort zal er een uitbreidingsset komen zodat de trams niet alleen statisch zijn maar ook kunnen rijden. Het programma bestaat uit verschillende types van bekende producenten zoals Siemens en Adtranz.

Adtranz (ABB Daimler-Benz Transportation GmbH) was een Duitse fabrikant van rollend materieel. In 1995 ging de railafdeling van ABB (Asea Brown Boveri) en Daimler-Benz-dochter AEG Schienenfahrzeuge samenwerken onder de naam Adtranz. In het logo wordt de naam met een hoofdletter D gespeld: ADtranz. Op 1 januari 1996 ging het bedrijf van start met Daimler-Benz en ABB als gelijkwaardige aandeelhouders. In september 1997 nam het de Zwitserse branchegenoot Schindler over. In januari 1999 nam Daimler-Benz het belang van ABB over voor een bedrag van 472 miljoen dollar. Adtranz had ongeveer 23.000 mensen in dienst en behaalde in 1999 een omzet van 3,6 miljard euro. Op 30 april 2001 werd Adtranz verkocht aan Bombardier voor 725 miljoen dollar, waardoor het Canadese concern de grootste producent van spooruitrusting ter wereld werd. Om te voorkomen dat de nieuwe onderneming een te groot marktaandeel in Europa zou krijgen, bepaalde de Europese Commissie dat Bombardier afstand moest doen van de Variobahn en Regio-Shuttle. Deze railvoertuigen worden nu gefabriceerd door de Zwitserse fabrikant Stadler Rail.

Berliner Verkehrsbetriebe (Berlijnse vervoersbedrijven), afgekort BVG, is het stadsvervoerbedrijf van Berlijn.

Trambedrijf BVG Het tramnet van Berlijn bestaat uit 22 lijnen en strekt zich vooral in het oosten van de stad uit. In West-Berlijn werd de tram vanaf de jaren zestig opgeheven; na de Wende vonden er enkele bescheiden netsuitbreidingen naar het vroegere westelijke deel van de stad plaats. Het bedrijf beschikt over 574 tramstellen. De tram heeft in principe een twintigminutendienst, maar op de negen belangrijkste lijnen, de zogenaamde MetroTram, wordt een tienminutendienst uitgevoerd. Deze lijnen rijden bovendien 24 uur per dag. Het net van Metrolinien werd ingevoerd in december 2004.

bron: Wikipedia

Aandrijving: Standmodel zonder motor
Hersteller: Rietze Automodelle
Spoormaat: H0 (1:87), H0 (1
Toepassing: Diorama-Modelspoorbaan-Verzameling
Verpakking: Doos karton
Geproduceerd in: Duitsland
Material: Kunststof bedrukt
Merk: Adtranz
Product: Gebruiksklaar
Afhalen - bezorgen bestelling Modelbus.nl De prijzen vermeld bij de artikelen op deze... mehr

Afhalen - bezorgen bestelling Modelbus.nl

De prijzen vermeld bij de artikelen op deze website zijn altijd inclusief BTW, maar exclusief de eventuele afhandeling/verzendkosten. Al onze bestellingen worden bij u afgeleverd door POSTNL. of DHL.

Afhalen kan op ons kantoor op zaterdag tussen 10.00 - 12.00 uur op afspraak of op een beurs waar wij aanwezig zijn. Beursagenda vindt u hier

Track & Trace

U ontvangt een track & tracenummer zodra wij uw pakket bij PostNL of DHL hebben aangeboden. Via ons verzendsysteem kunnen wij uw pakket volgen. Voor zowel u als ons een prettig gevoel.

Bezorgingsdagen (o.v.b.) tarieven vindt u hier

Verzending op: 1e bezorging: 2e bezorging (na 1e)
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag

 

Indien de postbode ook bij de 2e bezorging niet kan afleveren zal uw bestelling een (werk-)dag later na 13:00 uur opgehaald kunnen worden op een agentschap van PostNL. Het postagentschap zal uw bestelling 3 weken bewaren. U ontvangt een kennisgeving van de door de postbode genomen actie, ook als het pakket bij de buren is afgeleverd

Verpakkingskosten zijn inbegrepen in onze verzendkosten. Verzendkosten zijn incl. btw.

Een toelichting op ons Retour beleid Niet blij met uw aankoop? Toch niet blij met... mehr

Een toelichting op ons Retour beleid

Niet blij met uw aankoop?
Toch niet blij met uw aankoop? Dan kunt u uw aankoop terugsturen, maar wel binnen veertien dagen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals u dat ook bij ons bijv. op de ruilbeurs zou doen. De kosten voor het terugsturen zijn wel voor uw rekening.

Van retourzending zijn uitgesloten:

 • Producten die in opdracht van u speciaal zijn besteld.
 • Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking/verzegeling zijn verbroken en verpakkingen zijn beschadigd.

 

Procedure:
Neem even contact met ons op per telefoon (0031 (0)71- 888 61 88), email:
info@modelbus.nl en geef aan dat u de bestelling wilt retourneren. Dan zijn wij op de hoogte en kunnen we je wellicht nog een andere passende aanbieding doen. Of u stuurt de producten meteen retour samen met het retourformulier. Wij verzoeken u de originele verpakking te (her)gebruiken. Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht dan zijn de kosten  retourzending voor uw rekening.

Retourformulier:
U kunt het retourformulier
hier downloaden en uitprinten.

Vul dit in en doe het bij uw retourzending en stuur het terug aan Modelbus.nl, Koninginneweg 6, 2225 HK  KATWIJK

Creditering/terugbetaling:
Na ontvangst van de retourzending, zullen wij de producten beoordelen en bij goedkeuring overgaan tot terugbetaling van het door u betaalde bedrag, binnen 14 dagen. Bij problemen of vragen nemen wij contact met u op. Wij gaan uitsluitend over tot creditering als de goederen in onbeschadigde en verkoopbare staat zijn terugontvangen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Product stuk/beschadigd?
Is het product stuk of beschadigd aangekomen? Neem binnen drie werkdagen even contact met ons op per telefoon (0031 (0)71 888 61 88) en wij bespreken hoe het wordt opgelost. U mag het ook per email op
info@modelbus.nl melden. Vermeld u wel het bestelnummer, het product of producten waar het om gaat en wat er precies mis is met het product. We nemen dan z.s.m. contact met u op hoe we het voor u gaan oplossen.

Product ruilen?
Toch niet blij met de aankoop, wilt het ruilen? Dan kunt u het binnen 14 dagen terugsturen. Alleen in originele staat en originele verpakking incl. de bijbehorende losse onderdelen.

De kosten voor het terugsturen zijn wel voor uw rekening. De kosten voor het opnieuw sturen van een bestelling brengen wij in rekening. Ruilen c.q. retourneren op een van de beurzen waar wij aanwezig of op kantoor is altijd mogelijk.

Van ruiling zijn uitgesloten:

 • Producten die in opdracht van u speciaal zijn besteld.
 • Alle goederen waarvan de (plastic)verpakking / verzegeling zijn verbroken en of beschadigd.

 

Ruilen of retourneren: 14 dagen bedenk termijn

Bewertungen lesen, schreiben und diskutieren... mehr
Kundenbewertungen für "Rietze STRA01000 Adtranz GT6 BVG Berlin - Vattenfall"
Bewertung schreiben
Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Zuletzt angesehen