Microscale Micro Liquid Decal Film-mi-12-modelbus

Microscale Micro Liquid Decal Film

MI-12
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel uw model
  • Beschrijving
  • Specificaties

Microscale Micro Liquid Decal Film, voor iedereen die met decals werkt, onmisbaar.

Modelbus.nl verkoopt Microscale Micro Decal Film.

Alle modelisten die decals gebruiken, zouden MICRO LIQUID DECAL FILM tot hun beschikking moeten hebben. De "doos met restjes" is niet de ideale manier om uw decals te bewaren. Ze worden hier blootgesteld aan water, zon, vocht, grote temperatuurschommelingen. Op deze manier zullen ze beschadigd worden. Indien u vaak problemen heeft voor het aanbrengen van fijne banden, dan zal MICRO LIQUID DECAL FILM uw problemen oplossen en zal uw beschadigde decals een verjongingskuur bieden. Uiteraard, indien de decal met water in contact gekomen is, is het te laat!

Heeft u dus oude decals die u wenst te gebruiken of indien u denkt dat u problemen zal hebben bij gebruik, breng dan een laagje MICRO LIQUID DECAL FILM aan met behulp van een penseeltje. Laat drogen gedurende 20 minuten en gebruik daarna de decal op de normale manier. Het is echt zeer makkelijk!

Maar dit is enkel het begin, indien u uw eigen decals wenst te maken heeft u een blanco blad decal nodig. U kan inkt gebruiken, droge transfers, verf. Vervolgens volstaat het om een laagje MICRO LIQUID DECAL FILM aan te brengen op de decal. U zal verrast zijn van het gebruiksgemak van dit product. Het is makkelijker om te werken op een blanco decal als rechtstreeks op het model.

 

Fabrikant:

Microscale

Schaal:

nvt

Materiaal: Plastic flacon inhoud 1oz.
Herkomst:

Amerika

Website Link naar de website www.microscale.com