Microscale Kristal Klear-mi-9-modelbus

Microscale Kristal Klear

MI-9
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel uw model
  • Beschrijving
  • Specificaties

Microscale Kristal Klear Indien er een geheim bestaat onder de modelbouwers bestaat dan is het Micro Kristal Klear.

Modelbus.nl verkoopt Microscale Kristal Klear.

KRISTAL KLEAR is een vloeistof die kan dienen om kleine venstertjes te maken tot een grootte van 6/7mm. Het is ook een lijm voor het monteren van doorzichtige stukken voor uw model.

De lijm kan gebruikt worden om het aspect glas te geven, ofwel neutraal ofwel met een lichte tint van verf. Wat een verschil indien u doorzichtige stukjes van het model kan samenbrengen met een product dat zelf volledig doorzichtig is!!! Dit wil ook zeggen dat u de doorzichtige deeltjes niet moet wegwerken (dit wegwerken is meestal geen simpele opdracht).

De vensterafdrukken die geverfd zijn kan je zien doordat KRISTAL KLEAR doorzichtig is, hierdoor verkrijgt u op uw model een verrassend realistisch effect. Wat de professionelen verkiezen is dat het snel gaat, makkelijk aan te brengen en dat het doorzichtig blijft.

Je kan het reinigen met water zolang het nog vochtig is en eens droog is de lijm waterdicht. U weet dat hij droog is van zodra hij volledig doorzichtig is. Indien dit nog niet volgstaat, kan u KRISTAL CLEAR gebruiken om op een stevige, flexibele en duurzame manier volgende materialen te lijmen: hout, papier, plastic of alle combinaties van verschillende materialen. Het is gewoon geweldig!

Fabrikant:

Microscale

Schaal:

nvt

Materiaal: Plastic flacon inhoud 1oz.
Herkomst:

Amerika

Website Link naar de website www.microscale.com