Microscale Micro Metal Foil Adhesive-mi-8-modelbus

Microscale Micro Metal Foil Adhesive

MI-8
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel uw model
  • Beschrijving
  • Specificaties

Microscale Micro Metal Foil Adhesive is de makkelijkste en goedkoopste manier om echte metalen bladen te gebruiken op uw model.

Modelbus.nl verkoopt Microscale Micro Metal Foil Adhesive.

MICRO METAL FOIL ADHESIVE. De gebruiksaanwijzing is simpel: u moet een platte, zachte borstel voorzien die geen haren verliest. Een synthetisch model is hier het best voor geschikt. Zoek dan een plaats waar geen stof op het metalen blad kan neerkomen.

Breng een zo fijn mogelijke laag aan van METAL FOIL ADHESIVE op de achterkant van de metalen plaat. Laat ongeveer 15 minuten drogen tot wanneer de lijm volledig doorzichtig is. Voorkom dat er stof neerdwarrelt op de lijm tijdens het drogen. Wrijf over het oppervlak van het model met een zachte doek. Plaats het metalen blad met het klevend gedeelte op het model op de plaats waar u het metaal wil aanbrengen. Probeer zo plat mogelijk aan te brengen om luchtbellen te voorkomen. Druk dan het blad aan tegen het model, begin van het centrum en werk naar buiten toe. Nu moet u enkel nog de juiste vorm uitsnijden met behulp van een hobbymes.

Fabrikant:

Microscale

Schaal:

nvt

Materiaal: Plastic flacon inhoud 1oz.
Herkomst:

Amerika

Website Link naar de website www.microscale.com