Microscale Micro Weld-mi-6-modelbus

Microscale Micro Weld

MI-6
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel uw model
  • Beschrijving
  • Specificaties

Microscale Micro Weld Er is niets completer dan de nieuwe lijm Microscale Micro Weld. Het gebruik ervan is volledig verschillend en veel makkelijker dan de oudere lijmen.

Modelbus.nl verkoopt Microscale Micro Weld

Micro Weld is toegeeflijker, steviger wanneer ze droogt, ze laat geen brokkeleffect na in de transparante stukjes en ze vervormt de kleine delicate plastic stukjes niet zoals bij andere lijmen. Zij beschadigt ook de verf niet en kan dus gebruikt worden om een model te herstellen zonder deze opnieuw te moeten verven. U hoeft de stukken niet lang vast te houden voordat ze kleven. Hierdoor heeft u beide handen ter beschikking om een perfecte aanpassing te doen.

Dit is de juiste methode om MICRO WELD aan te brengen: gebruik een klein borsteltje om een kleine hoeveelheid lijm aan te brengen op elk stukje dat gelijmd moet worden. De 2 stukjes kleven net zoals contactlijm. U kan ze dan samen brengen door ze gewoon tegen mekaar aan te drukken. U beschikt over een paar seconden om ze terug uit mekaar te halen of perfect op mekaar instemmen. Vermijd lijm op plaatsen waar u de lijm niet wenst; indien dit toch gebeurt, wacht enkele minuten om te voorkomen dat u het resultaat verknalt. Laat volledig drogen alvorens te verven. Deze manier van kleven is zeer stevig en zal niet breken of is niet kwetsbaar. Ze is ook van hele lange duur.

Er is ook een heel groot voordeel verbonden aan de lijm MICRO WELD: zijn minder toxisch effect. Iedereen kan de lijm gebruiken zonder enig risico voor de gezondheid of schadelijke gevolgen voor het milieu. De lijm is ook niet makkelijk ontvlambaar in tegenstelling tot andere soorten lijm.

 

Fabrikant:

Microscale

Schaal:

nvt

Materiaal: Plastic flacon inhoud 1oz.
Herkomst:

Amerika

Website Link naar de website www.microscale.com