rietze-awm-hollandoto-vkmodelle-modelbus

Modelbus.nl fabrikanten

Modelbus.nl werkt samen met de top van modelbus fabrikanten, zoals AWM Automodelle, Rietze Automodelle, HollandOto, ACC Starline OteroScaleModel en VK-Modelle.

Zij staan garant voor kwaliteit. Daarom werken wij graag samen met deze gerenommeerde bedrijven die voor de verzamelaar natuurgetrouwe modellen maken. De Oostenrijkse Postbussen van ACC Starline verkopen wij in Nederland exclusief.

AWM Automodelle, HollandOto, VK-Modelle en Rietze Automodelle maakte exclusief voor Modelbus.nl modellen van Qbuzz, Connexxion, Breng Arnhem, en R-Net.

Ook met HollandOto is de samenwerking exclusief te noemen. Zij maakte voor ons de Arriva Hybrid modellen en Syntus Twents. 

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

Niet meer leverbaar? Vermelding op onze website is in dat geval informatief.

Mis geen enkele uitgave en neem een abonnement  Ontvangt u onze nieuwsbrief ??  Uw bestelling afhalen op een van de beurzen? Agenda.

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.