hollandoto-miniaturen-bus

HollandOto Miniaturen

HollandOto Miniaturen  kondigt voor het verzameljaar 2017 uitbreiding aan van het assortiment touringcars en lijnbusmodellen aan. 

HollandOto Miniaturen maakt voor vervoerders in het Openbaar Vervoer en Touringcarbedrijven schaalmodellen in 1:87 en 1:50. Deels in Diecast en vanaf 2016 ook in kunststof. Nieuw in het assortiment zijn de VDL Citea LLE modellen.

   

Afbeeldingen zijn van www.busfoto.net

De in eerste instantie gekozen versie 8817 blijkt een ander interieur te hebben. Het is een zgn. fietsbus waar een bank is weggehaald om fietsen te plaatsen.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

 
Oktober

HollandOto 8-1168 VDL Citea LLE Arriva Friesland

 
Leverbaar

HollandOto Irizar i8 promo

 
Mei 2018

HolllanOto VDL Futura De Lijn

 
Mei 2018

HolllanOto VDL Futura De Lijn

 
Let op

Qbuzz HollandOto 8-1160 van Hool TX

 
Let op!

Qbuzz HollandOto 8-1161 van Hool TX

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.