modelbus_exclusief

Exclusief Modelbus

AWM Automodelle, HollandOto en Rietze Automodelle maken regelmatig voor Modelbus.nl  exclusief uitvoeringen van lijnbussen van Nederlandse OV-vervoerders . Deze modellen zijn voorzien van alle details.

Wij streven ernaar om de modellen zo compleet mogelijk te laten bedrukken en het echte verzamel-objecten te laten worden. Modellen worden voorzien van alle relevante pictogrammen en kentekens. Per model worden er 2 - 3 versies gemaakt. Maximale oplage 300 per serie.  Er zijn inmiddels modellen (vaak in meerdere lijn- en busvarianten) verschenen van Arriva, R-Net, Qbuzz, Connexxion / van Oeveren, Connexxion MAXX en Q-link Groningen.

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven.

Klik op het logo van de vervoerder om naar de modellen te gaan.  Niet alle modellen zijn meer leverbaar:

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

Niet meer leverbaar? Vermelding op onze website is in dat geval informatief.

Mis geen enkele uitgave en neem een abonnement  Ontvangt u onze nieuwsbrief ??  Uw bestelling afhalen op een van de beurzen? Agenda.

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.

Alle afbeeldingen zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant of van Modelbus.nl. Het gebruik zonder toestemming van betrokken partijen kan leiden tot vervolging op basis van schending portretrecht