ov

NL-Lijnbussen

AWM Automodelle, HollandOto, Rietze Automodelle en VK-Modelle maken modellen van Nederlandse OV bedrijven.

Toen in 2007 Modelbus.nl begon waren er geen of heel weinig modellen. Als eerste lijnbus in ons assortiment kwam de Mercedes Benz citaro van de RET.  Een model dat meteen een succes werd en Modelbus.nl mede op de kaart heeft gezet. Inmiddels zijn er mede op ons initiatief veel verzamelwaardige modellen, vaak exclusief voor Modelbus.nl,  bijgekomen.

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

Niet alle modellen zijn meer leverbaar. Vermelding op onze website is in dat geval informatief.

Mis geen enkele uitgave en neem een abonnement  Ontvangt u onze nieuwsbrief ??

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.