korting-vaste-klanten-modelbus

Vaste klantenkorting

Modelbus.nl is trots op haar klanten en heeft voor haar vaste klanten een extra kortingsregeling.

Vaste klanten van Modelbus.nl ontvangen een extra oplopende korting, boven op de korting die wij al standaard geven op de bruto-adviesprijs. De korting loopt op tot 5% van het aankoopbedrag in een een kalenderjaar.

Geen klantenkaart, geen zegeltjes, gewoon direct korting bij de aankopen.

Naast de extra korting ontvangen ingeschreven klanten van Modelbus.nl ook speciale aanbiedingen.

Wij hebben het volgende "verdien"-schema:

 Aankopen in een jaar

Korting

 50 - 125  1 %
 126 - 250  2 %
 251 - 500  4 %
 >500  5 %

 

De genoemde korting geldt uitsluitend voor ingeschreven vaste klanten van Modelbus.nl. Profiteer en maak een account aan.

Let op: korting wordt uitsluitend berekend over de via de shop bestelde modellen.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.  Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.