laagste-prijs-garantie_!

Laagste prijsgarantie Modelbus.nl

Modelbus.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland.

Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste prijs garantie bieden op de modellen die wij verkopen. In het geval dat u meent elders op internet een goedkopere aanbieding gezien te hebben, horen wij dat graag van u.

Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en krijgt u een kortingsvoucher voor de volgende aankoop.

Modelbus.nl conformeert zich aan de regels die fabrikanten en / of hun wettelijke vertegenwoordiger m.b.t. verkoopprijzen hanteren.

Let er  op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 

  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.
  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.
  • Modelbus.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
  • De garantie geldt alleen voor officiële winkels welke zijn ingeschreven bij de KvK en een geldig BTW nummer hebben. Semi handelaren die op beurzen etc. verkopen en zich voordoen als "handelaar" zijn uitgesloten.
  • Producten uit (opheffings-)uitverkopen, beurzen, verkopen per opbod, faillissementsverkopen, groothandelsverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor de EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.
  • Buitenlandse aanbieders vallen buiten de prijsgarantie i.v.m. verschillen in de b.t.w.
  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing als er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.
  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.
  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de fabrikant of importeur wordt doorgevoerd voor de gehele markt.
  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van Modelbus.nl doorslaggevend.

AANSPRAAK MAKEN OP DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE:

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voorafgaand aan uw aankoop, of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum, een e-mail sturen naar klantenservice@Modelbus.nl met de volgende gegevens:

- uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.

 

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier