namaclogo

NAMAC beurs

Modelbus.nl staat op de NAMAC beurs in Houten.

De grootste beurs in tweedehands modelauto's en nieuw materiaal is toch wel de beurs die met grote regelmaat in het Euretco Centrum in Houten gehouden wordt. Twee zalen vol modelauto's waaronder Modelbus.nl!

Modelbus.nl is altijd aanwezig met een stand. Een vaste plaats in zaal 2 plaats 155 156 . Met uw rug naar de koffiecorner toe ziet u ons schuin links 2e rij. Wij zijn duidelijk herkenbaar aan ons bord.

Tijdens de beurs beantwoorden wij graag uw vragen en kunt u de modellen bezichtigen.

U kunt op de beurs uw bestellingen klaar laten leggen. Tijdens de bestelprocedure in de webshop kunt u e.e.a. aangeven. Wij nemen altijd de bestellingen de eerst volgende beurs mee.

Print uw orderbevestiging uit die u ontvangt per email en neem hem mee als ophaalbewijs.

Tot ziens in Houten!

Modelbus.nl

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.