Gebouwen - Bushokjes - Strassensystem

Rietze en Herpa maken voor de modelbaan bijpassende bushokjes, een parkeergarage en een busstation.

Modelbus.nl levert in de periferie van de modelbus verzamelhobby de aanverwante artikelen welke door diverse fabrikanten worden aangeboden.

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier
 

 
Nieuw

Mastica Bushokje Nederland

 
Nieuw

Mastica stoeptegels bij bushokje

 
Nieuw

Rietze 70294 Bushokje Nederland

 

70204 Rietze Fahrerplatzklimaanlage

 

70204 Rietze Fahrerplatzklimaanlage

 

Rietze 70510 Busstation

 
Richtprijs

Rietze 70500 Parkeergarage

 

Rietze 70287 Parkeerautomaten

 

Rietze 70245 Kaartenautomaat BVG Berlin

 

Rietze 70244 Kaartenautomaat OBB Wenen

 

Rietze 70205 bushokje

 

Herpa bushalte

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.

Alle afbeeldingen zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant of van Modelbus.nl. Het gebruik zonder toestemming van betrokken partijen kan leiden tot vervolging op basis van schending portretrecht