roco-fleischmannm-starline-odelbus

ROCO - Fleischmann

Voor 2016 - 2017 zijn nieuwe modellen door Roco Fleischmann aangekondigd in de serie Post Car Edition van de Oostenrijkse Post (PostAG)

In het nieuwe jaar staan er nieuwe modellen van Steyr, ÖAF en Graf & Stift op het programma. De Hacker-Lohner Motormuli wordt een heel fraaie. Alles in schaal 1:87

De nieuwe modellen verschijnen in week 22.

.

 ACC Starline nieuwe modellen voor 2016 bij Modelbus.nl  

 

 De modellen zijn in Nederland exclusief bij Modelbus.nl te verkrijgen.
 
 

Steyr 690 Pritsche ACC 671601

 

Steyr 690 ACC 671607

 

Mercedes Benz O319 Panoramabus ACC 671609

 

Hacker-Lohner Motormuli M80 ACC 671611

 
Nieuw

ACC Starline 671603 Hanomag Lohner L28 Postbus

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van Roco-Starline verkopen wij de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.