FAQ - uw vragen onze antwoorden Modelbus.nl

FAQ

Onderstaand een aantal vaak gestelde vragen aan ons. Is uw vraag c.q. antwoordt er niet bij, mail of bel ons. Zie Klantenservice voor de bereikbaarheid via e-mail en telefoon. Wij zijn er voor u, dus bij vragen?

Neem contact op via link naar de klantenservice of stuur een bericht. Formulier.

Vindt hier uw antwoorden op veel gestelde vragen:

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief btw en verzendkosten?

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief btw. Verzending binnen Nederland is gratis boven € 150,-- . De verzendkosten voor bestellingen tussen de € 100,-- en € 150,-- bedragen  € 3,50 per bestelling

Voucher

Heeft u van ons een voucher (kortingsbon) ontvangen, geef de code in bij het afrekenen. Let op: sommige vouchers hebben een beperkte geldigheidsduur.

Hoe lang duurt het voordat ik een bestelling in huis heb?

De bestelling wordt binnen 5 werkdagen verzonden, mits de goederen op voorraad zijn.  Bestelde, maar door de fabrikanten nog niet uitgeleverde modellen, daarvan ontvangt u bericht of informatie op de website..

Er is waarschijnlijk een fout opgetreden in de afhandeling van uw bestelling.

Neem contact met ons op via e-mail of bel tijdens kantooruren 071- 888 61 88 of mobiel 06 13213794.

Ik heb een bestelling geplaatst, bericht gehad dat e.e.a. is verstuurd maar ik heb niets ontvangen. Hoe komt dat?

Als het goed is heeft u een track en tracenummer ontvangen. Via de website van Post.nl kunt u de zending volgen. Problemen? Neem dan contact met ons op. Een link naar track&trace Postnl vindt u visa de link op het logo:.

Hoe kan ik betalen?

U betaald per Ideal, simpel snel eenvoudig en vertrouwd. Overschrijving via de bank of contant bij afhalen op kantoor of een van de beurzen. Voor betaling achteraf kiest u Rembours. U ontvangt een factuur van uw keuze. Betalen via Paypal kan ook, maar voor binnenland af te raden gelet op de 3,4% kosten die men vraagt over het aankoopbedrag.

Ik kan niet via iDEAL betalen, hoe moet ik nu betalen?

U kiest dan voor de optie 'Betalen via bank ', Betalen binnen 14 dagen na bestelling. U ontvangt uit ons bestelsysteem een kopie van de bestelling. 

Veilig bestellen

Bestellen gaat via een beveiligde SSL verbinding via Santu (Globecharge) Meer info hier.

De btw die wordt geheven over de producten is wisselend.

Wanneer wordt er 6% en wanneer 21% berekend? Op alle modellen is btw verschuldigd nl. 21% Op boeken met meer dan 32 pagina's wordt 6% btw geheven
Op boeken met minder dan 32 pagina's wordt 21% btw geheven

Retourrecht

Wij hanteren de regels als door de Europese Unie bepaald. Kijk voor info hier.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Uw modellen worden verstuurd in stevige dozen, met bewezen kwaliteit. Wij gaan er altijd vanuit dan een pakket ruw behandeld wordt door PostNL en zorgen ervoor dat dit ook kan.

Klachtenafwikkeling

Heeft u een klacht, hoe wij ons best ook doen, kan dit altijd gebeuren, meer info op onze speciale pagina. Naar de pagina.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u
hier