wn2861_1

HB Model catalogus 1:87

HB Model schaal 1:87 zijn verkrijgbaar uitsluitend op de NAM Ruildagen, Modelspoorbeurs en de clubdagen van de vereniging H0-modelauto in Eefde. Modelbus.nl verkoopt alleen de 1:43 modellen

Modellen zijn niet verkrijgbaar bij Modelbus.nl

HB Model catalogus 2017 vindt u hier

Er blijkt al jaren een grote vraag te zijn naar HB-modellen. Nu ik ze op mijn Facebookpagina zet krijg ik steeds vragen of Modelbus.nl de modellen verkoopt. Nee, helaas niet. De modellen zijn uitsluitend te verkrijgen bij Paul Roerbag op de NAMAC en de Modelspoorbeurs in Houten. Hij heeft daar een vaste plek in hal 2 waar de coffee-corner is, met zijn verkoopbakken  vol met OV-pareltjes uit vervlogen tijden. Toen een bus nog een bus was en geluk heel gewoon.

Bekende modellen bij Paul Roerbag zijn o.a. de zgn Bolramers, Crossley de Schelde, Leyland-Werkspoor, Hainje stadsbussen in het karakteristieke rood enz. in de gedetailleerde uitvoering van alle maatschappijen. Modellen zijn voorzien an busnummer, lijnfilm, kenteken en de juiste logo's.

U kunt op de beurs de modellen aanschaffen die tussen de €37,50 en €40,-- kosten in schaal 1:87.  Op de NAMAC ruildagen en de Modelspoorbeurs beide in Houten staat HB-modellen er zelf ook met prachtige collectables.

LET OP: HB Model is uitsluitend te koop op de NAMAC ruilbeurs, Modelspoorbeurs en HO Modelautoclub dagen in Eefde. Er is een aanbieder op internet die HB-model on-line probeert te verkopen met een opslag van 50%. Ergo: koop alleen op de beurzen als genoemd voor de echte prijzen tussen 40 - 45 euro!!.

Via Modelbus.nl  exclusief HB Model te koop in schaal 1:43 info en verkrijgbare modellen

Paul Roerbag is bereikbaar uitsluitend via e-mail: pam.roerbag2@kpnplanet.nl

Als service bied ik onze klanten aan de modellen die u via e-mail besteld heeft bij Paul Roerbag en niet kunt afhalen tegen kostende prijs Postnl op te sturen.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier