nieuwsbrief-modelbus-ontvangen

Modelbus.nl Digitale Nieuwsbrief

Blijf gratis op de hoogte van de uitbreidingen in het assortiment van Modelbus.nl via de digitale nieuwsbrief.

De nieuwsbrief verschijnt minimaal 1 x per maand met daarin alle nieuwe modellen en andere ontwikkelingen. Onze klanten ontvangen de nieuwsbrief automatisch.  Afmelden kan altijd via een link of via ons e-mailadres. Neem alvast een abonnement en blijf op de hoogte.

Om de nieuwsbrief te ontvangen in uw Outlook e-mail box maak van info@modelbus.nl  een veilige afzender in uw Spamfilter. Check uw Spamfilter regelmatig, er kunnen berichten van ons inzitten.

Lees hier onze verschenen nieuwsbrieven nog eens terug.

lees alle nieuwtjes 2017 online in een bladercatalogus. Werkt de link niet: de cloudversie hier Tip: maak een favoriet op uw smartphone of tablet.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

 

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.