disclaimer-modelbus-webshop

Disclaimer

Op deze website (www.modelbus.nl) van Modelbus.nl.  is de volgende  disclaimer van toepassing. Wij verzoeken u deze disclaimer goed te lezen.

Leeftijd bepalingen
Al onze producten zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Door onze producten te bestellen verklaart u, dat u zult voorkomen dat kinderen onder deze leeftijd onze producten hanteren.

Product prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Modelbus.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen van haar producten zonder enige waarschuwing vooraf, te wijzigen.

Algemeen
Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Gebruik van deze website
De informatie op deze website is bedoeld als ondersteuning van de verkoop in de webwinkel. De informatie is niet bedoeld als vervanging van enig advies. Besluiten gebaseerd op deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico.

Privacy

Modelbus.nl zal geen enkele informatie welke zij ontvangt van klanten doorverkopen of op enig andere manier vervreemden aan derden.

Modelbus.nl is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Leiden 28113513 en is onderdeel van Dimako Trading

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u
hier