Boeken over het OV van verleden en heden.

Boekshop OV

Van uitgeverij de Alk kunt u bij Modelbus.nl ook boeken bestellen over de ontwikkeling van het Openbaar Vervoer. Daarnaast ook de titels welke verschenen bij andere uitgevers.  

Er verschijnen regelmatig boeken over het openbaar vervoer in Nederland van toen en nu. Wij bieden deze boeken aan in onze webwinkel, maar ook op de beurzen waaraan wij deelnemen.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

 
Leverbaar

De Den Oudsten Alliance

 
Leverbaar

De Den Oudsten B88

 
Leverbaar

Maarse & Kroon

 

OV-Bussen 2016

 

OV-Bussen 2015

 

Met de NZH-bus onderweg

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.