online betalen modelbus.nl

Betalen bij Modelbus.nl

Modelbus.nl biedt haar klanten een veilige betaling via een SSL verbinding met diverse providers.

U kunt bij Modelbus.nl naast een gewone bankoverschrijving, of contant bij afhalen op kantoor of beurs, kiezen uit diverse betaaldiensten. 

Terug naar uw winkelmandje 

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u
hier

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als u via internet bankieren uw betalingen doet kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank.

Enkele landen buiten Nederland kunnen gebruik maken van Sofort Banking. SofortBanking is een product van het Duitse bedrijf Sofort. Sofort ontwikkelde oorspronkelijk software om diverse systemen via één methode met alle Duitse banken te kunnen communiceren. Dit is uitgegroeid tot een online betaalmiddel dat inmiddels ook buiten Duitsland steeds meer marktaandeel aan het winnen is. U kunt Sofort Banking o.a. gebruiken in: België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje, Zwitserland. 

Met PayPal is het mogelijk om met een e-mailadres overal op de wereld financiële transacties uit te wisselen. Paypal kent een uitgebreide kopersbescherming.

Om PayPal te kunnen gebruiken heb je een e-mailadres nodig. Met je e-mailadres maak je op de website een PayPal-account aan en hiermee een PayPal-rekening. Vanaf een bankrekening of creditcard kun je geld zetten op de PayPal-rekening. Ook anderen kunnen geld sturen naar jouw bankrekening. Je kunt gebruik van de PayPal website via de computer of een ander apparaat, maar je kunt ook geld overmaken en ontvangen via de PayPal-app.