modelbouw-vallejo-modelbus

Modelbouw

Modelbus.nl levert ook voor de modelbouwer de noodzakelijke hulpmiddelen om diorama's realistischer te maken.

Modelbus.nl levert naast modelbussen ook decals, verfsets van Vallejo, bushaltes van Rietze Automodelle en Herpa en voor het afwerken Microscale decalfix en lijmen.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

Klik op het plaatje

 

Bushaltes

 

Decals sets OV Nederland

 

Gebouwen busstations en toebehoren

 

Rietze Automodelle Strassensytem

 

Microscale voor o.a. decals en lijmen

 

Verfshop Vallejo

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van Roco-Starline verkopen wij de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.