decals-ret-connexxion-arriva-qbuzz

Decals in schaal 1:87

Van o.a. RET, Qbuzz en Connexxion heeft Modelbus.nl setjes decals in schaal 1:87

Modelbus.nl biedt een aantal decalsets aan om het eigen wagenpark te maken. Naast decals verkopen wij ook Microsol producten om decals goed te kunnen verwerken, vernis en verf van zowel Vallejo als Microscale.

Vallejo  Microscale  tegen scherpe prijzen

 

Decalset Arriva 1:87

 

Decalset Connexxion 1:87

 

Decalset Qbuzz 1:87

 

Decalset RET 1:87

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.

Modelbus.nl is niet verantwoordelijk voor fouten in de ontwerpen en finale uitlevering van modellen die in het  standaard-programma worden uitgeleverd door de respectievelijke fabrikanten.