feedback-modelbus

Uw feedback is voor ons belangrijk

Modelbus.nl hecht veel waarde aan uw feedback.

Het verkrijgen van een serieuze feedback is voor elk bedrijf, en zeker voor Modelbus.nl, van groot belang. Modelbus.nl is een webwinkel en ziet dus alleen de bestellingen van klanten en hem of haar e-mail adres.

Gelukkig komen steeds meer klanten naar de beurzen waar wij staan en spreken zich daar uit over ons. Leerzaam en vooral gewoon leuk.

Het krijgen van feedback (reviews) is voor Modelbus.nl belangrijk. Zo kan getoetst worden of wij het allemaal wel goed doen. Of de website voldoet aan de eisen. Het afrekenen makkelijk verloopt. Is onze service wel zo goed als wij zelf denken. Koretom, vragen en dan ook graag de antwoorden.

Om de reviews inzichtelijk te maken werken wij samen met de Feedback Company. De Feedback Company stuurt u een e-mail met een aantal relevante vragen. Met de antwoorden op die paar vragen hopen wij dat, enerzijds uw waardering voor ons blijkt, en anderzijds ook uw opbouwende kritiek wordt weergegeven. Alleen zo kunnen wij ons verbeteren. In uw en ons belang.

Samen maken wij Modelbus.nl nog beter en sterker.

Kortom uw mening telt en is voor ons van groot belang. Na invulling ontvangt een voucher voor een korting bij een volgende aankoop.

Dank voor de medewerking alvast.

 

Wat anderen van ons vinden leest u hier

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij exclusief de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.