awm-automodelle-bus

AWM Automodelle

AWM Automodelle maakt in schaal 1:87 modelbussen van Mercedes Benz en Setra.

Van gerenommeerde touringcar- en OV-bedrijven zijn bij AWM zeer verzamelwaardig emodellen verschenen. Voor Modelbus.nl maakte AWM o.a. 1:87 modellen van Qbuzz, Q-link, en Connexxion MAXX Almere. Modellen die perfect in detail zijn uitgevoerd. 

Wij voeren het volledige busmodellen assortiment van AWM Automodelle.

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven.

Via onderstaande links naar de verschillende productgroepen.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u hier

Bij Modelbus.nl verkopen wij (vaak exclusief) busmodellen in alle maten voor verzamelaars en hobbyisten van gerenommeerde fabrikanten zoals:  Rietze Automodelle o.a. bussen van Connexxion,  Arriva, Breng, Qbuzz, R-Net, HollandOto miniaturen met een accent op de modellen van VDL o.a. Veolia, en de Futura touringcar,  AWM Automodelle waar wij exclusieve modellen van Qbuzz Groningen, Qlink  en Connexxion laten maken.  VK-Modelle met een uitvoering van de Arnhemse Trolleybussen. Van ACC Starline verkopen wij de Oostenrijkse Postbussen van de ÖBB. OteroScaleModel levert de Spaanse Pegaso modellen uit vroegere jaren. Modelbus.nl verkoopt exclusief in Nederland de HB-Models 1:43,van Nederlands historisch Openbaar Vervoer
Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Meer info hier

Alle modellen zijn schaal 1:87 tenzij anders aangegeven. Alle prijzen in de webwinkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten. Doosjes bevatten losse onderdelen (spiegels en / of ruitenwissers) voor zelfmontage.
Modellen zijn voor verzamelaars en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.  2009/48/EC Speelgoedveiligheid.