informatie-over-modelbus

Info over Modelbus.nl

Welkom in de webwinkel van Modelbus.nl

Modelbus.nl is marktleider op het Internet m.b.t. de verkoop van modelbussen in de Benelux. Begonnen vanuit de verzamelhobby, is Modelbus.nl geworden wat het nu is. Een webwinkel die zich richt op het verzamelen van modelbussen.

Begonnen in 2007 met een kleine website en beperkt assortiment, na ruim 8 jaar voeren wij naast het standaardpakket inmiddels ook een range exclusieve modellen.In Nederland wordt veel verzameld. Ook modelbussen in de diverse maten 1:43 en 1:87. Het succes van de diverse beurzen getuigt  van een steeds groter wordend aantal verzamelaars. Verzamelaars die een steeds grotere eis stellen aan kwaliteit in detail. Terecht. Een reden voor het oprichten van Modelbus.nl!

Toen Modelbus.nl begon was er een overvloed aan buitenlandse (voornamelijk Duitse) modelbussen, die van Nederland waren schaars, en ze vinden en kunnen kopen is een tref. Incidenteel werden er modellen gemaakt o.a. bij Rietze GmbH. Het is echter voor de fabrikant moeilijk om aan de juiste kleuren en lettertypes van de diverse vervoerders te komen. Soms zijn het zgn. “eigen kleuren” en deze hebben geen RAL-nummer.

Modelbus.nl is hiervoor een portal geworden. Inmiddels beschikken wij over de juiste kanalen om regelmatig exclusieve modellen van Nederlands Openbaar Vervoer te mogen en kunnen namaken..

Hoe wij werken wat kan en wat ook niet kan:

U kunt op 2 manieren op de hoogte blijven van de uitbreidingen in ons assortiment.

In onze online-shop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bestellen. Onze shop bevat assortiment van touringcars en lijnbussen van gerenommeerde merken. Wij voeren het assortiment van: AWM, VK-Modelle, Rietze, ACC Starline, Herpa, enz.Betalen kunt u op onze Rabobankrekening via Ideal of overschrijving of contant bij afhalen. Op de beurs en kantoor geen pin.

Nieuwsbrief Schrijf in op onze nieuwsbrief. Via e-mail krijgt u vooraankondigingen van nieuwe modellen die verschijnen en ook de planning van nieuwe Nederlandse modellen. U kunt dan inschrijven op een model en zo verzekerd zijn van een levering. Dus geen toeval meer van een nieuw model  na zoeken op Internet: Gewoon via de e-mail op uw PC altijd op tijd geïnformeerd.

Er komen speciale aanbiedingen. In de speciale rubriek in de shop, maar ook via de nieuwsbrief. Hierdoor bent u dus ook de eerste die het weet.

Abonnement nieuwe uitgaves

Om geen uitgifte te missen van bepaalde type bussen die specifiek worden verzameld, komt er een abonnementen service. In andere hobby’s (bijv. postzegels) een normaal verschijnsel. Op de site alle info en inschrijfformulieren. Gespreide betaling behoort dan o.a. tot de mogelijkheden.

Wij hebben geen winkel, bezoek na afspraak

Modelbus.nl kantoor Koninginneweg 6 2225 HK KATWIJK+(31)- 71 888 61 88

Modelbus.nl is een geregistreerde handelsnaam en merk van Dimako Trading en is gevestigd in Katwijk aan Zee.

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op. Het contactformulier vindt u
hier