Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en mis geen acties, sale en nieuwe model aankondigingen meer. Na aanmelding ontvangt u een kortingsvoucher voor de eerste aankoop. Voucher niet ontvangen? sales@modelbus.nl

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
  • In verband met Covid-19 geen beursdeelname
  • Meer info zie Beursagenda
  • Wij versturen even geen pakketten
  • vanaf 29-07 t/m 11-08
Het duurt nog:
Het duurt nog

Sluiten

Filter schließen
Filtern nach:
Nieuwsbrief abonneren
Schrijf je in op de gratis nieuwsbrief.

Betalen na ontvangst

multifactorbxZHlLX3E2hGg

Modelbus.nl blijft haar service verbeteren. Als webwinkel heb je een aantal (veel) verplichtingen ( door zeker de bekende  Marktplaatsverkoper(s) even vergeten) wettelijk en vanuit ons Keurmerk.

Een daarvan is dat achteraf betalen mogelijk moet zijn. Dat kon met PostNL. onder Rembours. Kosten waren dan € 18,50 + Nu hebben wij in de webwinkel geïntroduceerd Betalen na ontvangst.

Dat gaat via een dochter van Multisafepay via wie wij o.a. onze Ideal nl online betalingen laten lopen. De kosten zijn aanzienlijk lager. Per transactie 3% + € 1,50. In de webshop bij betalen de uiitgebreide informatie. Onze vordering wordt dus overgedragen aan een andere partij. Systeem gelijk aan dat van Famed bekend van de tandartsrekeningen.

Bij niet betalen gaan zij dus over tot incasso! Iedereen wordt ook getoetst. Dus weer een stapje extra service voor hen die Eerst willen zien en dan geloven (betalen).

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

contactformulier-modelbus

Bereikbaar ma.-vr. 09:00 - 17:00
071 8886188